Διακήρυξη δημοπρασίας για τη μίσθωση από το Δήμο Σπάρτης ακινήτου για το 6ο 2/θ Νηπιαγωγείο Σπάρτης

logo dimou Spartis 1Ο Δήμος Σπάρτης διακηρύσσει ότι εκτίθεται σε  φανερή, προφορική και μειοδοτική δημοπρασία η μίσθωση από το Δήμο Σπάρτης ακινήτου για να στεγαστεί  το  6ο 2/θ Νηπιαγωγείο Σπάρτης.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στο Δημοτικό κατάστημα που στεγάζεται το τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού στη Σπάρτη, στην οδό Ευαγγελιστρίας αρ.85-87, σε ημέρα και ώρα που θα οριστεί από τον Δήμαρχο, ενώπιον της Επιτροπής Διαγωνισμού.

Περισσότερα: Διακήρυξη δημοπρασίας για τη μίσθωση από το Δήμο...

Μήνυμα Δημάρχου Σπάρτης για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Doukas PetrosΟ Δήμαρχος Σπάρτης κ. Π. Δούκας ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς απηύθυνε τον παρακάτω χαιρετισμό:

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί και  γονείς,
Αγαπητοί μαθητές,
 
Ύστερα από 4 μήνες ταλαιπωρίας αλλά και ξεκούρασης μια νέα σχολική χρονιά ξεκινάει!
 Ξέρετε ότι για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας, περάσαμε περίπου 70 χρόνια χωρίς πόλεμο!
 Για πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία!

Περισσότερα: Μήνυμα Δημάρχου Σπάρτης για την έναρξη της νέας...

Κάλεσμα για στήριξη της ομάδας των ΚΑΡΥΑΤΙΔΩΝ

kariatidestn Στην προσπάθειά του για ενισχυση της γυναικείς ποδοσφαιρικής ομάδας της Σπάρτης "Καρυάτιδες" από τον Δήμο εκδόθηκε τα εξής δελτίο τύπου:
Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες
Όπως ίσως γνωρίζετε, οι «ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ», η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα της Λακωνίας, κατέκτησε επάξια μια θέση στην Α΄ Εθνική κατηγορία!
Τώρα όμως για να μπορέσει να συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας Γυναικών θα χρειαστεί την έμπρακτη υποστήριξη και ενίσχυση όλων των φορέων, επιχειρηματιών και φιλάθλων της πόλης.
Μόνο με τη βοήθεια ΟΛΩΝ ΜΑΣ θα καταφέρουν τα κορίτσια αυτά να κερδίσουν το στοίχημά τους !!

Περισσότερα: Κάλεσμα για στήριξη της ομάδας των ΚΑΡΥΑΤΙΔΩΝ

Λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου Δήμου Σπάρτης για τη σχολική χρονιά 2020-2021

school blackboardtn

Η λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Σπάρτης συνεχίζεται και την τρέχουσα σχολική χρονιά 2020– 2021 με στόχο να παρέχει δωρεάν μαθήματα πρόσθετης διδακτικής στήριξης σε οικονομικά αδύνατους μαθητές και απόφοιτους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Δικαιούχοι του Κοινωνικού Φροντιστηρίου είναι μαθητέςτου Δήμου Σπάρτης, με κύριο κριτήριο ένταξης των ενδιαφερομένων στο πρόγραμμα το οικογενειακό εισόδημα, λαμβάνοντας παράλληλα υπόψη, παράγοντες όπως, η οικογενειακή κατάσταση, τα κοινωνικά προβλήματα, οι αναπηρίες και τα προβλήματα υγείας.
Κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, δύναται να αξιολογηθούν νέες αιτήσεις μόνο κατ’ εξαίρεση και εφόσον συντρέχουν σοβαροί λόγοι.

Περισσότερα: Λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου Δήμου...

Κάλεσμα εθελοντών καθηγητών για το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Σπάρτης

eu education and trainingΟ Δήμος Σπάρτης, στηρίζοντας τους θεσμούς της οικογένειας και της παιδείας, έχει την διάθεση να βοηθήσει τους οικονομικά αδύναμους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου με την διοργάνωση φροντιστηριακών μαθημάτων, Σκοπός του είναι η δημιουργία και παροχή ίσων ευκαιριών στη πρόσθετη διδακτική στήριξη σε μαθητές των σχολικών μονάδων του Δήμου Σπάρτης, των οποίων οι οικογένειες αντιμετωπίζουν έντονες οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες.

Περισσότερα: Κάλεσμα εθελοντών καθηγητών για το Κοινωνικό...

Περισσότερα Άρθρα...

  1. Ψήφισμα για τη βεβήλωση της Αγίας Σοφίας
  2. Ενημέρωση για ύπαρξη ή μη, κρουσμάτων COVID-19 στην περιοχή της Σπάρτης
  3. Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υπηρεσία «Υλοποίηση προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών με πεδίο εφαρμογής το αστικό περιβάλλον του Δήμου μας για το έτος 2020»
  4. Κατ' οίκον διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του κοινωνικού παντοπωλείου
  5. Μένουμε σπίτι - Βγαίνουμε νικητές
  6. Μετονομασία οδού της Σπάρτης σε οδό "Σταύρου Νιάρχου"
  7. Προκήρυξη Συνοπτικού Διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές για την ανάθεση της υπηρεσίας με τίτλο «Υπηρεσίες περισυλλογής και διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς έτους 2020 - 2021»
  8. Προκήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού για την ανάθεση της υπηρεσίας με τίτλο: Αμοιβές Κτηνιάτρων
  9. Ορισμός άμισθου συμβούλου Δημάρχου Σπάρτης
  10. Τηρούμε τα μέτρα- Μένουμε σπίτι-Αγκαλιάζουμε την τέχνη